Missie

Bepalen welk soort tuin je wenst en deze aanleggen, houdt meer in dan enkel de beplanting kiezen.
Of het nu gaat over een terras, een landschapstuin of een moderne tuin, een privatieve buitenruimte staat nooit op zichzelf, maar gaat steeds een dialoog aan met de omgeving en met u als eigenaar. De tuin vormt immers in vele gevallen het verlengde van uw woning waardoor die relaties niet genegeerd kunnen worden.

Bij Groenatelier Lommel zijn we ons hiervan zeer bewust. De samenwerking met u als klant gebeurt dan ook steeds in nauw overleg. Naast het specifieke karakter van elke locatie en omgeving wordt onze expertise immers ingezet op basis van uw inbreng, smaak en ideeën. Tijdens het ontwerp- en aanlegproces zijn er meerdere terugkoppelingsmomenten waarbij de neuzen telkens in dezelfde richting worden gezet.

Vertrouwen is zo de belangrijkste motor van de relatie tussen de opdrachtgever en Groenatelier Lommel. Alleen dan kan creativiteit ontstaan die door alle partijen breed wordt gedragen. Samen met een stipte opvolging en kwalitatieve service na verkoop staat Groenatelier Lommel garant voor het vervullen van al uw tuindromen.

Ons klantenbestand bestaat zowel uit particuliere opdrachtgevers als bedrijven die elk met hun eigen verwachtingen komen aankloppen bij Groenatelier Lommel. Op maat van de verwachtingen en mogelijkheden helpen wij u verder.